Re: Web sitesi



Heh, öyle-möyle uzunca yazinca bazi istenilen tip bilgileri unutmusum gibi.. Hm, simdi yazayim:

Evolution, Netscape 6.2.1 + Galeon hayrani olan bir GNOME'cudurum (KDE'nin izi bile yoktur benim HDD'de -- zaten yer yok ki: 186 MBim varmis bos.. Hmm, birsey daha yükleyebilirim... Nautilus :-)); hafifce fanatiklik KDE-zitligim vardi, amma olsun, onlar da Insan diyorum kendime ve simdi zitlik/sorun yok (heh, ve bu benim icin büyük bir ilerlemedir ;-)).

Vim + gtranslator elimden düsmez katiyyen ve biraz da Gnumeric, OpenOffice oldu bitti bilgisayardaki yekin eglencemiz (hele hele bir de: "Acaba bugün OpenOffice kac dakikada acilacak.. hmm, cay hazirlasam mi..." tipi sorular cok az olan isler degildir ;-)). Ah, bir de herhalde herkes duymamistir: PWM (http://www.students.tut.fi/~tuomov/pwm/) en iyi pencere yöneticisidir, dememis miydim? He :-) En azindan faremiz bozuk olunca da, nosnormal calisabiliyoruz, sorun yok gibi...

Propaganda.. He, Trabzonsporluduruz, aci cekmek öyle güzel bir duygu ki, hic tahmin bile edemezsinzi  siz o GS, BJK, FB'ciler :-) Trabzon aslen gen-evi memlekettir, güzeldir :-)

Pek yakinda kabalak Word Gov. Inc. geliyor gibi, hazirlanin.. Yakinda hersey gtranslator ile halledilecektir, kredit karti ödemeleri, yemek siparisleri, ev kirasi, araba vergileri... vs. All in one: gtranslator (bu benim hedefimdir, inanmayan lütfen bu URL'e baksin:  http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=59264 ,-)).

--
<([ Fatih Demir / kabalak / kabalak@gtranslator.org ])>
<([ ICQ 64241161 / fdemir2@ix.urz.uni-heidelberg.de ])>
<([ Studying Biology @ the University of Heidelberg ])>

This is a digitally signed message part



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]