[Evolution] Huge problems with evo snapshot

First of all, let me congratulate all the team for the great work ! I use it for 5 months now and it becomes 
really better every day. But now, I'm experiencing some (huge) problems with today's evo snapshot. I use the 
Debian snapshot packages on a Debian unstable box. 
There are two issues :
- I had 3 identities set on the same mail source (local mbox)... And that made Evo crash every time I grabed 
my mails. Now, I've deleted 2 of these identities, and everything seemed to work good until I realized that 
Evolution lost some mails !! There is no error message, the mail disapears from the local storage, but it 
never gets into my Inbox. For example, when I send myself a message on my box (I use my own mail server for 
sending), it comes into /var/spool/mail/fred (which is my local storage) but evo trashes it somewhere when 
getting mail...
- I'm forced to send this mail with mutt, because Evo don't want to open the composer window. I know this has 
already been discussed here, and seemed to get fixed for some people by using the snapshots, but I use the 
snapshots and get this error message when hiting the compose button (of course I get the dialog box saying 
'can't create composer window) :

Bonobo-WARNING **: Could not open help topics file NULL for app evolution-message-composer

Bonobo-WARNING **: Activating 'OAFIID:Bonobo_Moniker_Oaf' returned nothing

Bonobo-CRITICAL **: file bonobo-moniker-util.c: line 502 (bonobo_moniker_client_resolve_default): assertion 
`moniker != CORBA_OBJECT_NIL' failed.

Gtk-CRITICAL **: file gtkobject.c: line 1179 (gtk_object_unref): assertion `object->ref_count > 0' failed.

So if anyone could help...



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]