Re: [GnomeMeeting-list] GnomeMeeting 1.0.1 and SunForum 3.2


I'm not dropping any packets as reported by the stats in Gnomemeeting.  I
was trying this in a test environment with both computers on the same LAN
segment with no other machines on the Ethernet hub.

I did have this running with the same machine (dell latitude D505) running
Windows XP and Netmeeting, so I know that it should work with Suse Linux
9.1 running Gnomemeeting 1.0.1.

Any other ideas besides going back to XP?

Thank you,

Peter Rohrman

On Tue, 2 Nov 2004, Kilian Krause wrote:

> Hi Peter,
> Am Montag, den 01.11.2004, 23:03 -0500 schrieb Peter Rohrman:
> > Hello Gnomemeeting Listmates,
> >
> > When I call my GnomeMeeting (running on Suse Linux 9.1) from a Sun Box
> > running Sunforum 3.2, the call set up goes fine, and the call works
> > flawlessly for the first 3 seconds.  After that, the image from the
> > GnomeMeeting on the Sun box freezes, and the image from the Sunforum box
> > on the GnomeMeeting becomes degraded.  Audio to/from both ends stays acceptable.
> > Does any one have any idea of what I can do to keep the video from
> > freezing?
> sounds very much like you'd be overchallenging your internet link. Try
> using a less demanding configuration and watch your bandwidth usage
> while having the call. I guess you'll see your uplink being charged
> above its physical limit and thus getting you late and dropped frames
> that cause the effect you describe.
> --
> Best regards,
>  Kilian

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]