[GNOME-TR] =?utf-8?q?gnome=2Eorg=2Etr_ve_GUADEC_2008_viki_sayfas?= =?utf-8?b?xLE=?=





            Herkese Merhaba;

    Öncelikle GUADEC 2008 için vikide bir bölüm hazırlandığını belirtmek isterim.Adresi http://viki.gnome.org.tr/index.php/GUADEC2008 . Ayrıca yakın bir zamana kadar bir süreliğine kapalı kalan web sayfamızı ve vikimizi tekrar açmış bulunmaktayız. Siteye her ne kadar eski içeriği bir kısmı yüklenmiş olsa da şu anki yapı ve içerik itibariyle yeniliklere ihtiyaç duyduğu ortada. Listeye daha önce de ufak hatırlatmalar yapmış olmama rağmen bir geribildirim alamamıştım. Bu konuda kısaca söylemek istediklerim şunlar:

    Öncelikle web sayfamızın joomla kullanılarak CMS tabanlı bir yapı ile sürdürülmesi aylar önce yapılan bir toplantı ile konuşulmuştu. Bu doğrultuda site yeniden açıldı. Sitenin görünüş, tertip ve düzen açısından estetik yanlarını olumlu ya da olumsuz olarak duymaktan hatta daha da iyisi yardımlarını esirgemeyeceğini düşündüğümüz liste ahalisinden her türlü desteği almaktan mutluluk duyacağız ( Öyle ankete tıklayıp kaçmak yok anlayacağınız :) ).

    Buna ek olarak sitede bazı yeni bölümler açılması, bu doğrultuda katılımın arttırılması açısından birkaç öneride bulunarak sizin de önerilerinizi duymak istiyoruz.

** Siteye yenilikler/etkinlikler vb. konularla ilgili haberlerin eklenmesi. Bu konuda daha güncel ve esnek bir içerik oluşturulması.

** Sitede teknik dökümanlara yer verilmesi. Buna pararlel olarak program tanıtımı yapan yazıların, ipuçlarının ve referans sayılabilecek makalelerin oluşturulması (Bu içeriğin bir kısmı viki altında da toplanabilir).

** Liste dışındaki insanlara da ulaşabileceğimiz güzel bir topluluk ortamı oluşturmak. Tanıtım vb. gibi konularda sayfayı daha etkin kullanmak.

    Aklınıza gelecek tüm konularda fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız mutluluk duyacağız. Herkese iyi günler, iyi çalışmalar dilerim.


   


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]