Re: [gnome-nl] Gnome-nl LiveCD
Hallo Erik,

On Mon, 15 Aug 2005, Erik Snoeijs wrote:

Meschien dat duizend enigsinds aan de lage kant is, maar 10k vind ik dan toch ook weer zeker wel aan de hoge kant.

Als je met een paar mensen staat uit te delen, kun je er makkelijk tienduizend in drie dagen doorheen jagen. Geloof me, ik heb ervaring met flyeren :)

We kunnen ook een beperkt aantal live-cd's zelf branden en mensen die interesse hebben vragen om hun eigen cd-r's mee te brengen (die zijn er toch voldoende te koop daar) en/of een pot voor een vrijwillige bijdrage neerzetten.

Daar ben ik het mee eens, al is de vertaling uiteraard een sterk punt in ons voordeel, het is onrealisties afgaande op de kosten en bezoekers aantallen om 100% nederlands talige live-cds te kunnen leveren.

Allicht kunnen we nog een stapeltje ubuntu's als reserve houden, als we die toch nog hebben, maar ik ben toch wel een sterk voorstander van die NL live-cd. Hoe staat het daarmee trouwens, heb je al een beta iso om uit te proberen?

Een andere mogelijkheid die ik zie is sponsering krijgen voor de live-cd via koppel levering. B.v. Doormiddel van informatie van derden op de cd. Of zelfs software van derden op de cd.

hier zitten echter 2 grote hekel punten aan.
- In hoevere is dit OK om te doen. (moraal rider)
- Vind maar eens een bedrijf dat gek genoeg is om dat te doen.

Als we een bedrijf zouden kunnen vinden met interesse dan lijkt het me niet verkeerd om bijv. 'mede mogelijk gemaakt door XYZ' ergens op de werkbladachtergrond neer te zetten.

sorry van de spelling maar heb NL_nl nog niet geinstalleerd :)

Ik vind woorden als 'realisties' eigenlijk wel leuk. Lekker terug naar de jaren '70, met kommunistiese hippies enzo. ;)

groeten,

--
Reinout van Schouwen	   ***	student of Artifical Intelligence
email: reinout cs vu nl    ***	mobile phone: +31-6-44360778
www.vanschouwen.info       ***	help mee met GNOME vertalen: nl.gnome.org[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]