errors with CVS

I seem to be missing some file. Any one able to point to the right file?
From gnumeric  Sun Jan  7 22:28:59 2001
Return-Path: <gnumeric>
Received: (from gnumeric localhost)
        by frodo.shire (8.9.3/8.9.3) id WAA28815
        for shelton; Sun, 7 Jan 2001 22:28:59 +1000
From: Gnumeric Coding <gnumeric frodo shire>
Message-Id: <200101071228 WAA28815 frodo shire>
Subject: errors with CVS
To: shelton frodo shire (Phillip J Shelton)
Date: Sun, 7 Jan 2001 22:28:58 +1000 (EST)
X-Mailer: ELM [version 2.5 PL3]
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Status: RO

Script started on Sun Jan  7 22:25:58 2001
[gnumeric frodo gnumeric]$ ./
**Warning**: I am going to run `configure' with no arguments.
If you wish to pass any to it, please specify them on the
`./' command line.

processing .
deletefiles is  macros/gnome-gettext.m4
Running xml-i18n-toolize... Ignore non-fatal messages.
./ xml-i18n-toolize: command not found
Running libtoolize...
Running aclocal  -I macros ...
aclocal: 7: macro `AM_PROG_XML_I' not found in library

**Error**: aclocal failed. This may mean that you have not
installed all of the packages you need, or you may need to
set ACLOCAL_FLAGS to include "-I $prefix/share/aclocal"
for the prefix where you installed the packages whose
macros were not found

Script done on Sun Jan  7 22:26:16 2001

I get the above errors when I try to use What am I looking for ?

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]