Re: [GnomeMeeting-list] Small bug with the right "plugs" icon in the panel

Damien Sandras wrote:
Le mar 03/02/2004 à 01:10, Pierre-Philippe Coupard a écrit :

With the CVS Gnomemeeting, I noticed I can't answer incoming calls by clicking
on the upper-right plugs icon under the Help menu : when I do, it shows two
connected plugs, but it keeps on ringing. When I use the Connect option in the
Call menu however, it works. Disconnect with the icon seems to work however.

Are you absolutely sure that it doesn't work?
I have no problems here answering the call with the Connect menu item,
both in the panel icon, and in the main menu.

Yes. I just retested it with the gnomemeeting-cvs .deb, and with a fresh rebuild from the CVS archive. Both times I zapped the gconf directory (cleanly this time :-). Here's what I test with, if that can be of help:

- Called machine: Debian SID i386, KDE, gnomemeeting-0.99.2, latest libpt-cvs and -dev (20040201.CVS-1) and libopenh323-cvs and -dev (20040201.CVS-1) from the gnomemeeting-cvs Debian feed.

- Caller machine: Debian SID i386, KDE, gnomemeeting-0.98.5 from the regular unstable Debian feed, libpt and libopenh323 also from the unstable feed.

I call the first box with the second, the little icon in the KDE tray starts wiggling, the incoming call popup shows up, I move the popup out of the way and click on the right icon in the panel, the two plugs in the icon connect together but nothing happens. If I click again on the icon, the two plugs in the icon disconnect and the panel called machine panel says "local user cleared the call" while the one in the caller machine says "remote user cleared the call".

This happens with the popup disabled, and with the ringing tone disabled too.

Let me know if there's something else you want me to test.

Pierre-Philippe Coupard <pcoupard easyconnect fr>
Software Engineer
No one can feel as helpless as the owner of a sick goldfish.

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]