Re: [team-gnome-gr] Παραίτηση από συντονιστής του Ελληνι κού GNOME εξαιτίας της Ετ αιρίας ΕΛ/ΛΑΚ



Όταν δεχτήκαμε την πρόταση συνεργασίας για το http://planet.ellak.gr δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα καταλήγαμε σε αυτού του είδους τις ´προσωπικες¨ διαμάχες, πρόθεση όλων μας είναι να συμβάλουμε στην ανάπτυξη πολλαπλών δράσεων που στηρίζονται στην εθελοντική συμμετοχή.  

Τα ιδρύματα και φορείς που συμμετέχουν στην ΕΕΛΛΑΚ( http://eellak.gr/ ) αυτό έχουν ως στόχο και όχι να υποκαταστήσουν οποιαδήποτε δράση εθελοντών.  

H μοναδική αλλαγή που έγινε ήταν να μεταφερθεί η διαχείριση των blogs που συμμετέχουν στο https://github.com/greek-libre-planet/greek-libre-planet#readme και να βελτιωθεί η εμφάνιση του http://planet.ellak.gr/ από τον συνεργάτη της ΕΕΛΛΑΚ Νίκο Ρούσσο,  αύριο έχουμε συνάντηση με τον Σίμο, εάν δεν βρεθεί ένα βιώσιμο πλαίσιο συνεργασίας θα ζητήσουμε να μεταφερθεί κάπου αλλού ο planet που διαχειρίζεται ο Σίμος.

Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να χρειάζονται τόσα email για το πως ως κοινότητα θα συντηρούμε  ένα κατάλογο όπως το  https://github.com/greek-libre-planet/greek-libre-planet#readme με blogs που κατά δήλωση τους προάγουν θέματα ΕΛΛΑΚ και να δίνουμε σε οποιονδήποτε rss feed από αυτά τα blogs.

Θ.Καρούνος

Υ.Γ. Mε στεναχωρεί που πρέπει να στείλω αυτό το email, αλλά είναι αναγκαίο για να υπάρχει ενημέρωση για το τι έχει γίνει, ζητούμενο παραμένει η χωρίς προβλήματα συνεργασία για την συντήρηση ενός καταλόγου από blogs που θα λειτουργεί συνεργατικά.



--
- Jiddu Krishnamurti: If we can really understand the problem, the answer will come out of it, because the answer is not separate from the problem.


- http://karounos.gr/blog/


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]