Re: [Evolution] LDAP Exchange Queries

Ok. I may be makeing some progress here. Once I fixed a few clarical
errors I can now use my email in conjunction with the setting being
"Distinguished Name" and I get prompted for password. Once supplied it
stoped asking. I then did some searching and came across the posting
about the display of LDAP not being "browsable" and so you have to
double-click and wait for a refresh. I do this and I get back some funky

Name Begins with=>
Name: DisplaySpecifiers
Name: Exteneded-Rights
Name: ForestUpdates
Name: Physical Locations
Name: LostandFound
Name: Partitions
Name: Well Known Security Principles
Name: Services
Name: Sites

So I thought maybe it was just looking into the wrong container (OU) for
the user account base. I tried variations on changing the "Search Base"
settings to append variations of DC.= or OU,= but that just breaks what
little I can view of AD. I then build a W2K server and it has a very
flat structure of acme.local with one added user being wisej acme local
in the "Users" folder (default location for AD accounts) but this is NOT
an OU. I tried setting "Search Base" to be OU=Users,DC=acme,DC=com but
the same outcome. Any other thoughts?

On Thu, 2004-04-29 at 10:11, Dan Winship wrote:
On Thu, 2004-04-29 at 09:17 -0400, Wise, Jeremey wrote:
Mail works.. no name lookup so I figured I needed to add an LDAP server.
Put in for server with name being CN=wisej,DC=pios,DC=com
and it displays several 'support base' options.

The username definition must be wrong becuse it keeps prompting for the
password. I have tried email as the account type (both old and new emial

For an Exchange 2000 server, use "distinguished name" rather than "email
address" for the login type, but then put in your email address for the
distinguished name.

-- Dan
evolution maillist  -  evolution lists ximian com

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]