Re: [Banshee-List] BUG-Embedded album art not loading on successive songs

Well then what does all this mean ...."This forum is an archive for the
mailing list: Banshee-list gnome org (mailing list options). Messages posted
here will be sent to this mailing list.

Banshee is an open-source media player for Gnome. This mailing list is
devoted to Banshee releases, development, and support

It says FORUM, it says SUPPORT...You guys are so full of your own
importance, instead of trying to help someone trying to use this software
you just post stupid pedantic messages about its a "mailing list" not a

If this is wo wrong to ask here WHY not just post the CORRECT place to ask
these questions? Remember you all were newbies at one stage.

dmbanshee wrote:
> Hi all. Newbie with Banshee here. And my question is about Banshee not
> loading embedded album art.
> I am using version 1.4.3 and when I load songs into Banshee they all play
> fine, but Banshee sometimes will not load the artwork form the new song,
> it plays it okay just won't load the art. Other times it stays "stuck" on
> the art form the first song in the list and won't change until about song
> # 9 and even then only sometimes.
> Any help greatly appreciated as I have tried pretty much all of the Linux
> players and Banshee is the best one for what I need to do.
> Thanks
> Dennis

View this message in context:
Sent from the Banshee mailing list archive at

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]