Re: [Banshee-List] Can't see any of my music

2008/7/25 Andrew Conkling <andrew conkling gmail com>:
> On Fri, Jul 25, 2008 at 1:06 PM, Gabriel Burt <gabriel burt gmail com>
> wrote:
>> On Fri, Jul 25, 2008 at 11:57 AM, Lord Vader <romespqr sbcglobal net>
>> wrote:
>> > I installed Suse 11.0 a while ago and just got around to setting up my
>> > music. After starting Banshee and telling it to import my old music
>> > folder,
>> > Banshee began importing all the music and downloading the album art.
>> > After
>> > it was done, in the side bar next to my music folder, it showed the
>> > number
>> > of songs in my library. Every thing seemed fine except none of the music
>> > appears in the browser window. I tried plugging my iPod in and it showed
>> > the
>> > number of songs on it in the side bar, but it didn't show any of the
>> > songs
>> > in the browser. At first I thought it was a codec problem, but I
>> > installed
>> > all the necessary ones and was able to preview the files in Nautilus.
>> > Any
>> > help would be great.
>> So it never showed the tracks in the main track list view?  You're
>> using the default Banshee included in openSUSE 11.0?  Sounds very
>> strange.  Can you file a bug and attach a screenshot?  See
>> for info in filing.
> Looks like Lord Vader, my
> liege, could you check that bug before filing a new one? If it's the same,
> maybe we can find some common info that's causing the problem.

In particular, are you running on PPC?


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]