Training Intensiv de E-Commerce, 31 martie 2017, Bucuresti



 

 

 

 

Ne gasiti si pe:

facebook

 

Twitter

 

 

 

 

logo TYBI

 

 

 

 

     Acceseaza evenimentul AICI.

 

 

 

 

 

 Training Intensiv de E-Commerce

 

Tot ce trebuie sa stii pentru a-ti creste vanzarile online

 

Evenimentul se desfasoara la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56, Bucuresti,   in data de 31 martie 2017, intre orele 10.00 – 17.00, conform agendei prezentate mai jos

 

Cele mai importante si utile informatii necesare pentru a sti de unde începem construirea unui magazin online, care este potențialul afacerii online și ce nișe se vor dezvolta în e-commerce. De asemenea, despre cum abordam cumparatorul in online si cum castigam increderea si loialitatea acestuia, cum nu doar vindem bine dar si crestem vanzarile online.

 

 

AGENDA:

 

10.00 – 10.30  Inregistrarea participantilor & welcome coffee

 

10.30 – 13.00  Andrei Radu, CEO & Founder GPeC și Co-Fondator TRUSTED.ro

 

1. Privire de ansamblu asupra pieței de e-commerce din România: cifre și statistici, profilul cumpărătorului online, tendințe și categorii în creștere;

2. Usability în e-commerce – cum mă asigur că am un magazin online care vinde și este ușor de folosit de către potențialii mei clienți;

 

13.00 - 14.00 Dejun

 

14.00 - 17.00  Raluca Radu, Country Manager Answear.ro & Owner MTH Digital

 

3. Principalele canale de marketing online și tehnici de promovare pentru fiecare – SEO, PPC marketing (Google AdWords, Facebook Ads), social media, content marketing (text, video, Youtube), affiliate marketing;

4. Principalii indicatori de performanță (KPI) pentru un magazine online și pentru fiecare canal de promovare în parte;

5. Stabilirea planului de promovare pentru magazinul tău online.

 

 

Despre speakeri:


Raluca Radu
Country manager Answear si Co-Organiser GPec – Gala Premiilor eCommerce, cel mai important eveniment e-commerce din Romania.

Raluca are o experienta de peste 11 ani in strategii de digital, online marketing, SEO, PPC, marketing afiliat, optimizarea ratei de conversie si Google Analytics.

Are o experienta vasta in ceea ce priveste startup-urile din domeniul tehnologic fiind co-fondator al How to Web, a activat ca si mentor si consultant pentru diferite startup-uri de succes din Romania.

Andrei Radu
CEO & Founder GPec – Gala Premiilor eCommerce
Andrei Radu este, de 11 ani, organizatorul celui mai important eveniment de comert electronic din Romania, Gala Premiilor eCommerce (GPeC), si unul dintre initiatorii Programului National pentru Certificarea Magazinelor Online – TRUSTED.ro, alaturi de Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.
Ofera consultanta de specialitate in ceea ce privește piata de e-commerce din Romania si Europa Centrala si de Est, dar si in zona usability si customer experience in e-commerce

 

 

Taxa de participare: 450 lei plus TVA

 

Reduceri acordate: 

10% Pentru unacinci persoane, inscriere si plata pana in data de 28 martie 2017

15% Pentru sase sau mai multe persoane din aceeasi companie, inscriere si plata pana in data de 28 martie 2017

 

Pentru inscriere completati formularul de  aici  sau scrieti la office trainyourbrain ro

 

Train Your Brain s-a lansat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente open dar si inhouse, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2000 de persoane, din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

 

 

 

 

Oferta este trimisa cu cea mai buna intentie, in cazul in care nu apreciati comunicarea va rugam sa ne comunicati acest lucru.
In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece: 
(1) - acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar; 
(2) - contine toate datele noastre de identificare;
(3) - are scopul de a va informa cu privire la produse sau servicii ce va pot aduce beneficii; 
(4) adresa dvs. de e-mail fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris; fie a fost facuta publica de catre dvs. fie prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri. Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. sau a provocat neplaceri.

Pentru DEZABONARE accesati link-ul de mai jos

 

 

 

 

 

 

 

.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]