Undefined symbol __eprintf in libaudiofile.so (Gnome ticket report logs - #6056)

Paul, All: Do the GNOME people every look at these trouble tickets? ;-)

I am having the exact same problem.  The ESD pluggin will not work.

XMMS ESD Plugin >> ESD (esound) >> Libaudiofile

Ideas, anyone?


Gnome ticket report logs - #6056
Undefined symbol __eprintf in libaudiofile.so

Subject: audiofile; Reported by: Paul Barnfather
<plb clanger9 demon co uk>; dated Tue Feb 8 22:35:01 2000; Contact for
audiofile is
audiofile-maint gnome org 

Message received at submit bugs gnome org:

Received: (at submit) by bugs.gnome.org; 8 Feb 2000 22:32:48 +0000
Received: (qmail 2105 invoked from network); 8 Feb 2000 22:32:48 -0000
Received: from anchor-post-34.mail.demon.net (
  by tirania.nuclecu.unam.mx with SMTP; 8 Feb 2000 22:32:48 -0000
Received: from clanger9.demon.co.uk ([]
        by anchor-post-34.mail.demon.net with esmtp (Exim 2.12 #1)
        id 12IIGQ-000Jj2-0Y
        for submit bugs gnome org; Tue, 8 Feb 2000 21:33:38 +0000
Received: from continuity.straylight (continuity.straylight [])
        by hosaka.straylight (8.9.3/8.9.3) with ESMTP id VAA46495
        for <submit bugs gnome org>; Tue, 8 Feb 2000 21:33:36 GMT
        (envelope-from plb continuity straylight)
Received: by continuity.straylight (8.8.8+Sun/SMI-SVR4)
        id VAA24138; Tue, 8 Feb 2000 21:32:42 GMT
Date: Tue, 8 Feb 2000 21:32:42 GMT
Message-Id: <200002082132 VAA24138 continuity straylight>
To: submit bugs gnome org
From: Paul Barnfather <plb clanger9 demon co uk>
Subject: Undefined symbol __eprintf in libaudiofile.so
X-Mailer: bug-buddy 0.5

Package: audiofile
Severity: normal
Version: 0.1.9

>Synopsis: Undefined symbol __eprintf in libaudiofile.so
>Class: sw-bug
System: SunOS continuity 5.6 Generic_105181-16 sun4m sparc
C compiler: 2.95.2
glib: 1.2.6
GTK+: 1.2.6
ORBit: ORBit 0.5.0
gnome-libs: gnome-libs 1.0.55
gnome-core: gnome-core 1.1.2

audiofile-0.1.9 appears to build and work fine on Solaris.
However, the xmms esd plugin does not work, and xmms reports this error
on startup:
ld.so.1: xmms: fatal: relocation error: file
/usr/local/lib/libaudiofile.so.0: symbol __eprintf: referenced symbol
not found

This is confirmed by ldd -r libaudiofile.so:
        libm.so.1 =>     /usr/lib/libm.so.1
        libc.so.1 =>     /usr/lib/libc.so.1
        libdl.so.1 =>    /usr/lib/libdl.so.1
        symbol not found: __eprintf             (./libaudiofile.so)

ldd -r libaudiofile.so

Acknowledgement sent to Paul Barnfather <plb clanger9 demon co uk>:
New bug report received and forwarded. Copy sent to
audiofile-maint gnome org  Full text available.

Report forwarded to Gnome Bugs <tickets-dist bugs gnome org>,
audiofile-maint gnome org:
Bug#6056; Package audiofile. Full text available.

Webmaster / webmaster bugs gnome org, through the Gnome ticket database
Last modified: 01:10:02 GMT Wed 29 Nov (timestamp page available).

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]