Uludağ ile birlikte yerelleştirme çalışması



Merhaba,

Ulusal DaÄÄtÄm Projesi (www.uludag.org.tr) olarak yerelleÅtirme ÃalÄÅmalarÄnÄ yÃrÃtmek ve tartÄÅmak iÃin bir liste oluÅturduk: turkce uludag org tr Bu e-postayÄ sizi bu listeye Ãye olmaya ve beraber ÃalÄÅmaya davet etmek amacÄyla gÃnderiyoruz.

Hedefimiz kullanÄcÄlarÄn karÅÄsÄna tamamen TÃrkÃe bir daÄÄtÄm ÃÄkarmak olduÄu iÃin sizlerin yaptÄÄÄ Ãeviriler bizim iÃin Ãok deÄerli. DaÄÄtÄmda kullanacaÄÄmÄz yazÄlÄmlarÄn yerelleÅtirilmesi konusundaki sorunlar ve geliÅmeler iÃin zaten sizlerle iletiÅimde olacaÄÄz.

MasaÃstÃnde kullanÄcÄnÄn yazÄlÄmlarÄ bir bÃtÃnlÃk iÃinde gÃrmesi kullanÄÅlÄlÄk aÃÄsÄndan Ãnemli, bu nedenle yerelleÅtirme ÃalÄÅmalarÄnda ortak bir sÃzlÃk kullanÄlmasÄnÄn yararlÄ olacaÄÄnÄ dÃÅÃndÃk. TÃm yerelleÅtirme gruplarÄndan destek verebilecek arkadaÅlarla birlikte, ortak sÃzlÃk oluÅturma ÃalÄÅmasÄna baÅlamak istiyoruz. Bu konudaki fikirleri bir araya getirmek ve tartÄÅmak Ãzere turkce uludag org tr listemize bekliyoruz.

Listenin bilgilendirme sayfasÄna http://liste.uludag.org.tr/cgi-bin/mailman/listinfo/turkce adresinden ulaÅabilir ve Ãye olabilirsiniz.

GÃrÃÅmek dileÄiyle, iyi ÃalÄÅmalar.

Zerrin Ãakmakkaya
UludaÄ GeliÅtiricisi


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]