[team-gnome-gr] Google Code In



Hi,
Διάβαζα την ανακοίνωση του google για το διαγωνισμό για μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου και σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε με κάποια μεταφραστικά tasks, εφόσον το gnome μάλλον θα είναι στους συμμετέχοντες οργανισμούς. 

Ρίχνοντας μια ματιά στον παλαιότερο διαγωνισμό, οι μεταφράσεις που είχαν ζητηθεί κυμαίνονταν από 350-500 μηνύματα. Βέβαια, το gnome μιλάει για 3 μέρες δουλειάς κατά μέσο όρο, παράλληλα με το διάβασμα του σχολείου, οπότε ίσως μιλάμε για μικρότερο όγκο. Τα βραβεία είναι 1 μπλουζάκι και βεβαίωση για κάθε ολοκληρωμένη εργασία, 100$ για 3 εργασίες, με μάξιμουμ ανταμοιβή $500=15 εργασίες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να προταθούν πολλά μικρά πρότζεκτ;

Αν κατάλαβα καλά, η προθεσμία για να προστεθεί ένα task (έστω περιληπτικά) είναι στις 29 Οκτωβρίου. Προσωπικά, θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω και στη σύνταξη task και σε mentoring.

Πιθανά υποψήφια κομμάτια θα μπορούσαν να είναι: τεκμηρίωση του Gimp, συνδυασμός υπόλοιπων μηνυμάτων + τεκμηρίωσης για gbrainy ή gthumb ή f-spot. (Το gbrainy έχει την ιδιαιτερότητα ότι οι ερωτήσεις λεξιλογίου χρειάζονται αρκετά δημιουργική αντιμετώπιση για να έχουν νόημα στα Ελληνικά).Ή ότι άλλο μπορούμε να προτείνουμε που να είναι πιο ενδιαφέρον/βατό για μικρότερους. 

Μήπως να το συζητήσουμε λίγο αυτές τις μέρες και, αν είναι, να γράψουμε κάποια task από Τετάρτη;

Τέλος, ίσως πρέπει να προωθηθεί το θέμα και σε άλλες ελληνικές κοινότητες.

Τζένη


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]